torstai 29. joulukuuta 2011

Antiikki kirjoituspöytäViime kesänä ostin samasta paikasta mistä löysin ihanan keittiönsohvani, myös tällaisen  vanhan jugendtyylisen kirjoituspöydän. (tämän kuvan hain kylläkin netistä koska unohin ottaa kuvan siitä ennen kuin aloin maalaamaan. Minun oli kuluneempi)


Sitä sitten aloin heti sohvan jälkeen  innolla maalaamaan, mutta siinä sitten menikin kaikki ihan mönkään. Ensin siitä tuli valkoisen maalin läpi keltaista ja ei auttanut muuta ko hioa KAIKKI vesiohenteinen maali pois ja alkaa alusta öljypohjaisella. MUTTA ei siinä kaikki vaan sitten huomasinkin että pöydässä oli joku ihme vahapinta mikä jäi tahmeaksi kun olin sen maalannut...


 Ei auttanut ko alkaa HÖYLÄÄMÄÄN(!!!) Ja hiomaan kaikki vaha pois. Mutta nyt alkaa vihoviimein pöytä ollakkin valmis. Olen tehnyt siihen vähän kulutetun pinnan ja maalannut laatikkoihin pienet numerot. 


Vielä taidan maalata pöydän päälypuolelle oikeaan yläreunaan jonkun hienon tekstin.. Ehkä ”Together we make a family”  tai “this moment is your life”. Tai olisiko kenelläkään mitään muuta vaihtoehtoa? =)

5 kommenttia:

 1. Ihana!! Tuo hiominen on kyllä pirullista puuhaa! Lopussa kiitos seisoo=D Mistä löydät näitä ihania kalusteita!!?? Kiitos blogistasi!=D

  VastaaPoista
 2. Kiitos =) Minä olen löytänyt huonekalut kirppareilta, huutokupoista ja ilmoituksista. Ostettavaa kyllä löytyis mutta ei vaan ole talossa enään tilaa. Nyt koitan just maalata pois tavaraa autotallista koska mieheni haluais saaha autonki sinne mahtumaan =)

  VastaaPoista
 3. Ihana pöytä sinulla ja ison työn olet tehnyt! Saisinko udella mitä pöydästä maksoit ja tiedätkö pöydän historiikin?Olisi kiva tietää alkuperästä? Sain tällaisen pöydän muutama vuosi sitten ilmaiseksi, tosin kyllä jo valmiiksi valkoinen ja kulunut, joten hioin vaan pinnan ja nyt on tosi ihana,minun aarteeni:)
  Ihanat sivut sinulla!

  VastaaPoista
 4. Onkopöytä vielä myynnissä? Entä klaffilipasto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se on vielä jäljellä, en ole laittanut sitä vielä minnekkään myyntiin. Lähetä sähköpostia antiikinvalkoista@hotmail.se jos olet kiinnostunut =)

   Poista