torstai 14. maaliskuuta 2013

vaalean turkoosia


Nyt on alkanut taas pitkän tauon jälkeen kutiaan sormissa päästä maalaileen vähän huonekaluja =) Vaikka kylläkin hieman erissä sävyssä. Häätyy olla kevät tunnelmat jotka vaikuttaa nyt ko ihailen kaikkia ihania turkooseja sävyjä. 


Tässä on Iken vanha Leksvik kaappi mikä on maalattu tylsän ruskeasta ihanan kuluneeksi vaalean turkoosiksi. Tällaista kyllä alkoi haluttaan testata maalata vaikka kylläkin ilman noita valkoisia kukkia ovissa.
kaapinsisälle tapiseeraisin jollakin romanttisella pienikukkaisella pinkillä tapetilla...Tässä on muuten minun seuraava maalausprojekti. Se tuolla jo odottaa koukuttomana että jaksaisin lähtä sitä hiomaan (pakollinen paha kaikissa maalaus hommissa.. Phuh!). Koska en tietenkään taaskaan muistanut ottaa "ennen" kuvaa siitä niin tässä tulee kuva minkä löysin Morannan blogista.


Pakko tehä vielä pieni lisäys tähän perään....


Aattelin että kävelen hyllyn ohi ja mietin ainakin hiomaan ryhtymistä, mutta ei se hiominen näköjään ollutkaan ollenkaan mahdollista tälle illalle/yölle sillä Autot oli nimittäin muuttaneet sinne =P Noh, voi voi.. Pitää vissiin mennä sitten hampaitten pesulle ja sänkyyn pelaan pari Candy Crushia ennen sikeitä =)
Natti!

2 kommenttia:

 1. Kyllä tuo turkoosi kaappi on upea. Ei kyllä yhtään näytä ikean tuotannolta :)

  Aurinkoa alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei niin näytä =) Sehän on alunperin semmonen tummanruskea, ja on muuten samaa sarja niin kuin se minun vasta maalaama vatenaulakko.

   Poista