keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

retroa ja kirppislöytöjä


Minun keittiön hyllyt alkaa pikkuhiljaa täyttyyn valko-sinisestä posliinista. Nämä suola ja pippuri siroittimet löysin kirpparilta 15kr (noin 1,75e ) niin eihän niitä siihen hintaan voinut jättää. =)


 Ica Maxissa on muuten nyt paljon aivan ihani retro astioita. Tämän muovisen vispikulhon olen ostanut jo aikaisemmin. 

Tällaiset turkoosit kahvimukit ja kulhot löytyy myös nykyään meidän astiakaapista. Ja mikä parasta kaikissa näissä Ican ihanissa astioissa on HINTA.  Mukit ja kulhot on 13kr-25kr kappale iso peltinen leipälaatikko 99kr ja vispikulho 79kr jne..


Ihanan pikku Sisun kastetaulu <3
8 kommenttia:

 1. Moi Jenny! Löysin blogisi 5 min sitten ja olen jo fani!!!

  Olen myymässä tilan puutteen takia täysin entisöityä, tumman ruskeata loistokunnossa olevaa Buckingham-kalustesarjaa. Onko sulla mitään vinkkejä mihin kannattaisi olla yhteydessä? Sohvat/tuolit on päällystetty vaalean beigellä mohair-kankaalla. Yst. terv. uusi blogin seuraajasi Nina

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nina! Kiva kuulla =) Oletko koittanut antikkiliikkeistä jos löytyisi kiinnostusta? Minunkin kolmenistuttava, nojatuoli, pöytä ja tuolit ovat muuttaneet minun vanhempien luo käyttöön/säiliöön kunnes keksin mitä muuta niille tekisin =) sen yhden nojatuolin olen vain jättänyt meille.

  VastaaPoista
 3. Hei Jenny! Kiitos nopeasta vastauksesta! Olen yhteydessä antiikkiliikkeisiin.
  Minullakin on samanlainen tuoli eteisessä, kuin kuvassasi oikealla (valkoinen, vihreä kukallinen kangas). Tiedätkö mitään tuolin taustasta, mitä tyyliä se edustaa? Hioitko tuolin ennen maalausta? Mitä maaleja käytät maalaamiseen? yst. terv. Nina

  VastaaPoista
 4. se on rokokoo tuoli ja hioin sen sen verran mitä kävi (piti varoa että en hionut kaiverruksia pilalle). Yleensä maalaan sellaiset huonekkalut mitkä epäilen päästävän läpi ruskeeta Otexin öljypohjamaalilla ja sitten vesiohenteisella Helmi huonekkalumaalilla. Mutta öljymaalia EI koskaan saa maalata vesiohenteisen päälle!

  VastaaPoista
 5. Hei Jenny! Vielä mulla olisi yksi kysymys. Miten hioit puun pinnan? Oliko sinulla jokin kone käytössä vai hioitko santapaperilla?
  Sain juuri tietää, että Kutvosen valmistamissa huonekaluissa on leima pohjassa (joko teksti Kutvonen tai sitten kuva, jossa on kaksi tuolin kuvaa selät vastakkain). Onko sun nojatuolin pohjassa leima? Jos se löytyy, mistä kohdasta?

  Paljon terveisiä,
  Nina

  VastaaPoista
 6. Hei =) Hion ihan vain santapaperilla =) En ole muuten muistaakseni ees katsonut jos löytyy leimoja.

  VastaaPoista
 7. Kiva! Silloin pääsen helposti vauhtiin hiomisessa. Ajattelin hioa ja maalata tummanruskean lipaston vetolaatikkoineen helmen valkoiseksi. Haluaisin kovasti lisätä lipaston reunoihin ja vakoihin hivenen kullan väristä maalia ohuina efekteinä antamaan lisää ilmettä.
  Itse en omista tuoleistani / sohvistani löytänyt leimoja. Harmi, koska silloin ne saattaisivat olla jälleenmyytäessa hieman arvokkaammat.

  Kiitos Jenny, että jaksoit vastailla kysymyksiini. Vinkkiesi perusteella on helppo aloittaa entisöinti. Kaikkea hyvää,toivottaa Nina

  VastaaPoista
 8. Mistä tuo kastetaulu on?

  VastaaPoista